fbpx

Tietoja

Nettisivut toiveidenne mukaan

Web-suunnittelija Johanna Leskelä

Sain kipinän ohjelmointiin ja tietokoneisiin tietojenkäsittelyn tradenomin opinnoista. Koulutusyrittäjänä noin kahdeksan vuoden ajan toimiessani olen pitänyt yhtenä työni parhaista puolista sen, että olen saanut suunnitella ja toteuttaa omat nettisivuni. Tuona aikana olen rakentanut sivustoja myös tilauksesta yrityksille ja yhdistyksille sekä harrastuksena omille harrastajayhteisöille. 

Jossain vaiheessa aloin tehdä sivuja WordPressilla html-sivujen sijaan. WordPress taipuu esimerkiksi yrittäjän tarpeisiin täydellisesti ja kaikki voivat oppia päivittämään omat sivunsa helposti hallintapaneelin kautta. Verkkokauppa ja verkkokurssialusta integroituvat näppärästi sivustolle, jos niille on tarvetta. Puhumattakaan loistavista hakukoneoptimoinnin mahdollisuuksista!

Uusin aluevaltaus, Squarespace-alusta, on myös yllättänyt toimivuudellaan. Varsinkin yksinkertaisten ja kevyiden sivustojen kanssa tämä vaihtoehto on ihanan kätevä rakennettava ja myös helposti päivitettävä. Mikä parasta, asiakkaan ei tällöin tarvitse huolehtia teknisistä päivityksistä lainkaan.

Web-suunnittelijan työssä ihaninta on, että saan hyödyntää visuaalista silmääni ja luovuuttani. Tarkkuus ja ongelmanratkaisukyky ovat myös valttikorttejani.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Nettisivut luotettavasti ja laadukkaasti - Johanna Leskelä

Missio

Tyylikkyyttä ja käytettävyyttä verkkoon.

Arvot